The Basic Principles Of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Tıkanıklık Merkezi olarak tüm kadromuz ile sizlere su kaçağı bulma sorununuzda kırmadan su kaçağı tespiti ve sonrasında kırmadan su kaçağı tamiri son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla hizmet vermek için hazırız.

Akustik dinleme cihazları: Bu cihazlar, su sızıntılarının oluşturduğu sesleri algılamak için kullanılır. Mikrofonlar veya hassas sensörler kullanarak su sızıntılarından gelen sesleri yükselterek duyulabilir hale getirirler. Tanıtım videosunu izle

Müşterilerimizin hem zamandan tasarruf etmesi; hem de madden kayıp yaşamaması advertına bu hizmeti verirken teknolojiden yararlanıyor ve kamera, akustik dinleme cihazı ile termal kamera kullanıyoruz.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Bu zor görevleri kolaylaştırmak ve son derece profesyonel bir şekilde halletmek için Mr Usta ekibi her an yanınızda ve yalnızca bir tık uzağınızda!

Tamir edilmeyen duvar su sızıntıları duvarda ve zeminde küflenme ve bozulmalara sebep olacaktır. Duvardaki alçı ve boyanın bozulması yerde parkenin şişmesi gibi maddi sorunlara sebep olacaktır. Duvar su sızıntıları artık profesyonel cihazlarla bulunmaktadır. Mersin su tesisat firmamız gelişmiş cihazlarla su sızıntısının yerini tespit etmektedir.

Merkez Su Tesisatı olarak, 30 yılı aşkın süredir İstanbul su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda hizmet verdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz.

Your browser isn’t supported su kaçak tespiti any longer. Update it to find the ideal YouTube knowledge and our latest features. Find out more

Teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza birçok yenilik su kaçağı tespiti gelmiştir. Hemen hemen her alanda geliştirilen teknolojik aletlerin amacı işi kolaylaştırmak ve doğru sonuçlara ulaşmaktır. Tesisat işinde çalışan ekipler, eskiden su kaçağı tespiti işlemini nokta atışı ile tespit edemezdi ve çalışmaları saatleri, hatta günleri almaktaydı.

 Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

Peki su kaçağını nasıl anlayabiliriz ? Su kaçağını anlamak pekte zor bir şey değildir. Üst katlarda su tesisatçısı meydana gelen su sızıntıları tavandan damlayarak kendini belli eder. Bodrum katlar ve ara katlarda duvarlarda küflenme, rutubet ve su izleri de su kaçağı olduğuna işaret eder.

Fırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı test yapmalı sonrasın da diğer üst kat daki dairede de su sızıntısı tespiti yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit çalışması yapılarak su kaçağı tespiti bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir su kaçağı tespit kaçak var ise kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit ederiz.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Report this wiki page